Kantoor

Ons kantoor hecht sterk aan een persoonlijk en informeel contact met u als cliƫnt. De behandelaar van uw dossier is direct voor u bereikbaar. Strategisch gelegen aan de rand van Zundert staat het kantoor voor moderne advocatuur met een Brabantse nuchterheid, affiniteit met de regio en kennis van lokale ontwikkelingen.

Juist ook vanwege de bijzondere historie van Zundert als Europese grensplaats treden onze advocaten steeds vaker op in grensoverschrijdende kwesties. In voorkomende gevallen werken wij samen met bevriende en gerenommeerde Belgische en Duitse advocatenkantoren. Wij spreken uw taal!

Onze advocaten komen op voor uw belangen en zoeken steeds samen met u naar de voor u meest gunstige oplossing. Zij zijn deskundig, betrokken en doelgericht.
Onze advocaten nemen uw kwestie uit handen, maar betrekken u natuurlijk steeds bij de behandeling daarvan. Zij denken actief met u mee, signaleren, adviseren en procederen (daar waar nodig). Dit alles doen zij tegen een tarief dat bijzonder concurrerend is. In overleg met de advocaten zijn daarover steeds afspraken te maken.


Advocatenkantoor Boemaars voert een algemene rechtspraktijk, maar kent tegelijkertijd een hoge mate van specialisatie. Iedere advocaat heeft zijn of haar eigen aandachtsgebied, zodat u zoveel mogelijk op maat wordt bediend. Tussen de advocaten vindt continu overleg en kennisuitwisseling plaats, zodat gemakkelijk kan worden waargenomen als dat nodig zou zijn. Een voortvarende aanpak is immers in uw belang.

 Kantoor Zundert: Hofdreef 2 | T 076-597 70 15 | E info@advocaatboemaars.nl | design by Silverfish 2015