Home

Advocatenkantoor Boemaars in Zundert werd op 1 juli 2007 door mr. Kevin Boemaars opgericht als een algemene beroepspraktijk.

Advocatenkantoor Boemaars is een jong kantoor met gedreven en ambitieuze medewerkers die u eerlijk, duidelijk en professioneel adviseren.

Een voortdurend innovatieve grondhouding, een brede interesse en bijzondere aandacht voor u als cliënt en de ontwikkelingen die voor u relevant zijn, kenmerken het kantoor. Transparantie en het streven naar voortdurende verbetering kenmerken de werkwijze. Advocatenkantoor Boemaars biedt een brede juridische dienstverlening aan uiteenlopende cliënten zoals ondernemingen, organisaties en particulieren.

Advocatenkantoor Boemaars streeft steeds naar een hoog kwaliteitsniveau en heeft bewezen aan de kwaliteitseisen van de Nederlandse Orde van Advocaten te voldoen. Een periodieke meting van de waardering van de cliënten past ook in dat streven.

Onze cliënten kunnen rekenen op een gedegen en betrokken rechtsbijstand, ook als u niet over de financiële middelen beschikt om voor de rechtshulp te betalen. Indien u daarvoor in aanmerking komt, wordt u door één van onze advocaten bijgestaan op basis van gefinancierde rechtshulp. Ook rechtsbijstand in het buitenland kan in bepaalde gevallen op basis van gefinancierde rechtsbijstand worden verleend.Kantoor Zundert: Hofdreef 2 | T 076-597 70 15 | E info@advocaatboemaars.nl