Advocaten

  mr. Kevin Boemaars werd geboren in Gemeente Roosendaal in Nispen. Na het gymnasium op het Mencia de Mendoza-lyceum te Breda heeft hij de studie Europees Recht gevolgd te Nijmegen, waar hij in maart 2002 in het bezit kwam van de meestertitel.

In juli 2002 is mr. Boemaars in dienst getreden bij Kessels Hanssen t'Sas advocaten te Breda. Op 11 november 2002 is hij beëdigd tot advocaat en heeft vervolgens een brede opleiding genoten. Met ingang van juli 2007 is mr. Boemaars een eigen kantoor gestart in Zundert, Advocatenkantoor Boemaars. Hij is daar werkzaam in de algemene praktijk. Zijn klantenkring bestaat voornamelijk uit bedrijven uit het MKB en particulieren.

Bijzondere aandachtsgebieden: ondernemingsrecht, insolventierecht
     
 

mr. Tom van Beek werd geboren in Dinxperlo (Gelderland) en groeide op in Zundert. Na het atheneum op het Mencia de Mendoza-lyceum te Breda heeft hij Nederlands Recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens zijn studie heeft hij enkele maanden stage gelopen aan het Max-Planck-Instituut voor Internationaal Strafrecht in Freiburg (Duitsland). In 2004 studeerde hij vervolgens af.

Na zijn studie is mr. Van Beek in dienst getreden bij de rechtbank in Dordrecht als juridisch medewerker. Daarna heeft hij als senior juridisch medewerker gewerkt bij de rechtbank in Breda. Met ingang van 1 september 2009 is mr. Van Beek als juridisch medewerker in dienst getreden bij Advocatenkantoor Boemaars, waarna hij op 27 januari 2010 werd beëdigd tot advocaat. Hij is als advocaat-medewerker binnen kantoor werkzaam in de algemene praktijk.

Bijzondere aandachtsgebieden: arbeidsrecht, algemeen verbintenissenrecht

     
  mr. Richard van de Ven is geboren en getogen te Breda. mr. Van de Ven heeft na het VWO en de Hogeschool West-Brabant (bedrijfseconomie) Nederlands Recht gestudeerd aan de Katholieke Universiteit Brabant, thans Universiteit van Tilburg. mr. Van de Ven is breed opgeleid en werkzaam in de algemene rechtspraktijk. Vanaf 2013 werkt mr. Van de Ven als advocaat bij Advocatenkantoor Boemaars. mr. Van de Ven is een no-nonsense jurist, bij wie u snel en goed weet waar u aan toe bent.

Bijzondere aandachtsgebieden: familierecht, bestuursrecht, effectenrecht en massaschades
     
Adviseurs    
     
  mr. Piet Boemaars was vanaf november 1994 tot maart 2009 notaris in Zundert en in die hoedanigheid gespecialiseerd in agrarisch recht, personen- en familierecht en niet-commercieel onroerend goed. mr. Boemaars is mede op die terreinen als adviseur verbonden aan het kantoor.
     
     
     
   

 

     
     


Kantoor Zundert: Hofdreef 2 | T 076-597 70 15 | E info@advocaatboemaars.nl | design by Silverfish 2015